Digitalbyrå Rebla hjälper sina kunder med webbprogrammering, digital effektivisering, digital marknadsföring, wordpress och UX

Att tänka på när du väljer digitalbyrå

Att välja en partner för uppdrag inom webb och programmering kan vara oerhört tidskrävande. Vi på Rebla ger här några tips om vad som är bra att ha i åtanke när ni utvärderar olika byråer.

  • Använder byrån de senaste digitala verktygen? Detta är en indikator på om de håller sig uppdaterade på vad som finns och i längden om de kan erbjuda dig den bästa lösningen för dina behov.
  • Är de aktiva på sociala medier? Med andra ord, lever de som de lär? Ska byrån hjälpa ditt företag på digitala plattformar är det viktigt att de själva förstår hur dessa bäst används.
  • Hur ser deras webbsida ut? Är den anpassad för att fungera både i mobil och på desktop?
  • Kan de agera snabbt och flexibelt? Ibland händer något oväntat eller så får man en snilleblixt som man vill ska bli verklighet så snabbt som möjligt. Webben handlar ju trots allt om ”här och nu”, att ha en partner som kan agera snabbt och flexibelt är då såklart ett stort plus.
  • Arbetar de agilt? Att jobba agilt innebär att man anpassar sig till förändrade krav under projektets process, istället för klassisk statisk vattenfallsmetod.
  • Har de någon senior med bakgrund från IT-branschen? Detta för att kunna utvärdera vilken teknik, prestandanivå och säkerhetsnivå som just ni har behov av.
  • Har de alla kompetenser in-house eller anlitar de externa? Med samtliga kompetenser in-house har byrån möjlighet att erbjuda tjänster där alla aspekter finns med. Webbprogrammering, grafisk design, kommunikation och effektivitet ger tillsammans hållbara och dynamiska resultat.

Vill du veta mer om hur vi på Rebla kan hjälpa din organisation? Kontakta oss på info@rebla.se eller ring oss på 076-014 04 48