Digitalbyrå Rebla hjälper sina kunder med webbprogrammering, digital effektivisering, digital marknadsföring, wordpress och UX

Hur digital är din arbetsdag?

På Rebla har vi förutom huvudkontor i Stockholm även filial i Norrköping. Genom att ha ett Norrköpingsbaserat kontor får vi bättre kontakt med våra kunder i Östergötland. Våra studenter som arbetar deltid kan även komma in och jobba på kontoret.

Ibland åker delar från Stockholmskontoret ner till Norrköping och tvärtom. Den dagliga kontakten mellan kontoren sker dock digitalt, med videosamtal och digitala anslagstavlor. Tack vare digitala hjälpmedel kan arbete ske på distans med ökad effektivitet och transparens.

Rebla håller workshops i distansarbete för att inspirera och hjälpa företag att implementera rätt digitala verktyg. Vår nästa workshop hålls denna vecka på ett stort Stockholmsbaserat företag inom branschen industrivaror & tjänster.

 

Fyll i formuläret nedan för feedback om digital effektivisering

 

Vill du veta mer om effektivisering med digitala hjälpmedel?

Kontakta oss på info@rebla.se eller 076-014 04 48